Damat Bohçasında Akraba Hediyeleri Nelerdir ?


Damat bohçası ya da damat valizi hazırlarken dilerseniz damadın annesi, babası ve kardeşlerine de hediye alabilirsiniz. Gömlek, yelek, çanta gibi küçük hediyeler damat ve damadın ailesini mutlu edecektir. Hatta damadın ailesinin en yakınları olan damadın büyük babası ya da büyük annesine ya da halasına, teyzesine de ufak hediyeler sunabilirsiniz.

 Öncelikli olarak nişan bohçasında erkek tarafının annesine hediye olarak neler verebiliriz bunu konuşalım. Kayınvalideye tek bir hediye de alabileceğiniz gibi ayrı olarak bohça da yapabilirsiniz. Eğer eşarp kullanıyorsa eşarp ya da işlenmiş  yazma, pike takımı, işlenmiş havlu ve bluz, etek ya da pantolon gibi kıyafetleri bohçaya koyabilirsiniz. Damadın babasına da lif, oyalı havlu, kıyafet, çorap, tesbih gibi ürünleri içeren bir bohça sunabilirsiniz. Damadın kız kardeşine yani görümcenize terlik, kıyafet, havlu, çanta, kolye, küpe gibi ihtiyaçları alabilirsiniz.
 
Damadın erkek kardeşine de kaliteli bir gömlek, dantelli havlu, lif, çorap gibi hediyeler alabilirsiniz. Tıpkı damat bohçasında yaptığınız gibi damadın ailesi için hazırladığınız bohça ya da hediyelerde de güzel bir sunum yapmak gerekir. Hediye paketi ya da tül ile süslenmiş bir kutu hediye takdimi için şık duracaktır.